Ви є тут

Виставка Istanbul Prohunt, Туреччина. Фотозвіт нашої участі.

15.05.2018

Стамбул - це місто, яке не перестає вражати своєю архітектурою, колоритом та розмахом. Будучи головним торговим містом Туреччини, в Стамбулі проходить багато міжнародних виставок. Компанія Акрополіс нещодавно взяла участь в Istanbul Prohunt. Це виставка зброї та мисливського спорядження, яка проходила цього року в 7-ме.

 

Туреччина відома виробництвом якісного текстилю та натуральної шкіри, і це прослідковувалось на стендах виробників аксесуарів для полювання, де акцент був більше на шкіряні вироби, наприклад шкіряні чохли для зброї, ремені зі шкіри.  Ми відкрили для себе також цікавих турецьких виробників зброї, одягу, ножів та ін. 

В свою чергу, ми представили свій товар та побачили зацікавленість серед мисливців, магазинів та дистриб'юторів. Особливо окремі моделі футлярів на зброю ФЗ-14, ФЗ-16ан прийшлись дуже до смаку місцевим мисливцям.

Отримавши нові контакти та знайомства під час виставки Istanbul Prohunt, надіємось, що мисливське спорядження ТМ Акрополіс з'явиться на ринку Туреччини найближчим часом.