Ви є тут

Міжнародні виставки Techtextil та Texprocess 2017

17.05.2017

Представники компанії «Акрополіс» з 9 по 12 травня 2017 року відвідали провідні міжнародні виставки Techtextil та Texprocess, які проходили одночасно у виставковому центрі Messe Frankfurt, в місті Франкфурт на Майні (Німеччина).
Techtextil є провідною міжнародною виставкою технічного текстилю і нетканих матеріалів, що демонструють повний спектр можливостей використання текстильних технологій. Texprocess є однією з найпотужніших міжнародних виставок для виробництва одягу і текстильної промисловості. 


На виставках Techtextil і Texprocess було представлено 1.789 експонентів. Більш ніж 47500 відвідувачів (збільшення приблизно на 14 відсотків, 2015: 41826) з 114 країн були присутні на виставці, щоб відкрити для себе найбільш інноваційні продукти в області технічного текстилю і новітні технології їх обробки.


Під девізом «Технології перетину», міжнародні експоненти представили новітні засоби виробництва, процеси і послуги для обробки текстильних і еластичних матеріалів. 
Оскільки ми завжди в пошуку новинок в сфері обробки текстилю, а також новітніх матеріалів для виробництва, нам було цікаво та корисно відвідати ці виставки. Нашу увагу привернули передові виробники обладнання в сфері швейного виробництва. Корисним був досвід спілкування з розробниками інноваційних технологій для проектування та дизайну моделей продукції. На виставці Techtextil ми скористалися можливістю обрати постачальників матеріалів зі світовим ім’ям  для задоволення потреб наших клієнтів.


За 4 дні відвідування цього масштабного заходу ми здобули багато корисних знайомств та контактів, а також мали можливість заявити про свою компанію.